Inzicht in warmteverbruik bij blokverwarming

homii helpt woningcorporaties en huurders inzicht te krijgen in de stookkosten en ondersteunt bij het monitoren van, en rapporteren over, warmteverbruik. Zo verlagen wij niet alleen de kosten voor de huurder, maar dragen wij ook bij aan het reduceren van de CO2 uitstoot.

homii-image
voordelen

Efficiëntie door inzicht

Door huurders homii’s app te laten gebruiken, krijgen huurders niet alleen meer grip op de stookkosten, maar bespaart een woningcorporatie ook kostbare tijd.

homii-iconhomii-iconhomii-iconhomii-icon
homii-icon

Tevreden huurders

Door huurders grip te geven op de stookkosten, zorgt een woningcorporatie er ook voor dat het wonen betaalbaar blijft. Het resultaat? Tevreden huurders die weten waar zij aan toe zijn.

Aan de slag
homii-icon

Minder vragen en klachten

Door homii’s app aan te bieden gedurende het jaar, worden huurders niet meer op vervelende wijze verrast met de eindafrekening. Dit leidt tot minder vragen en klachten bij woningcorporaties.

Aan de slag
homii-icon

Tijdige signalering

Dankzij homii’s app, kunnen wij woningcorporatie ondersteunen bij het signaleren van excessen en ongebruikelijkheden. Samen zorgen wij ervoor dat niemand buiten de boot valt.

Aan de slag
homii-icon

Reduceer CO2 uitstoot

Met het gebruik van homii’s app, zullen huurders bewuster worden van de kosten en veelal minder stoken. Hiermee dragen wij allemaal bij aan het reduceren van de CO2 uitstoot.

Aan de slag
Kansen

Hoge impact, met minimale investering

Door het aanbieden van homii’s app kan een woningcorporatie veel tijd en geld besparen. Ook zorgen wij ervoor dat het woongenot van de huurders gewaarborgd blijft en de wereld schoner wordt.

Erg blij dat deze app er is. Had er jaren geleden moeten zijn. Zeer tevreden.

Bewoner
Capelle aan de IJssel
homii-app-mockup

Hoe werkt het?

Met homii’s app kan een huurder elke week zien wat de stookkosten zijn. Vanaf nu hoeft een huurder niet meer te wachten totdat de eindafrekening binnen is om te weten of hij/zij bij moet betalen of niet.

Meer over de app
homii-app-mockup

Integratie mogelijkheden?

Met homii is het ook mogelijk om te integreren met jouw eigen huurders’ app. Zo is alle relevante informatie van reparatieverzoeken tot stookkosten voor een huurder op één plek te raadplegen. Meer informatie?

Neem contact op
icon-integratie
homii-app-mockup

Eerlijk, helder, homii.

Van inzicht naar minder CO2 uitstoot. Met homii zijn wij samen op weg naar een schonere wereld. Ontdek ons hele verhaal.

Meer over homii
homii-app-mockup

Samenwerkingen