Het verhaal van jouw homii's

Met homii zijn wij op een missie om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Dit doen wij met iets wat wij goed kunnen, namelijk innovatieve oplossingen bedenken in traditionele omgevingen. Maak kennis met jouw homii's en lees wat onze drijfveren zijn

homii-app
homii-app

Ons verhaal

In Europa zijn meer dan 20 miljoen woningen aangesloten op een collectieve warmte installatie (blokverwarming). Deze huishoudens moeten langer dan een jaar wachten totdat zij een factuur ontvangen voor het gestookte gas. Hoe kunnen wij als maatschappij van deze inwoners verwachten dat zij minder gas verbruiken, terwijl zij gedurende het jaar geen enkel inzicht hebben in de stookkosten? Dat moet beter kunnen dachten wij.

Dit probleem treft bijna 50 miljoen inwoners. Om hen mee te krijgen met onze ambitieuze klimaatdoelstellingen, dienen zij allereerst toegang te krijgen tot dezelfde informatie als huishoudens met een individuele aansluiting. Inzicht is namelijk de eerste stap naar minder gas verbruik en een verlaging van de CO2 uitstoot bij blokverwarming. Met homii zijn wij samen op weg naar een schonere wereld!

homii-app

Ondernemen en een positieve impact maken. Dat is homii voor ons. Niet alleen dragen wij bij aan een schonere wereld, wij zorgen er ook voor dat bewoners eindelijk grip krijgen op hun stookkosten.

homii-arnon
Arnon Kadouch
Founder homii
homii-app

Van data naar inzicht

De data is er wel, maar het inzicht ontbreekt. Dat horen wij vaak bij onze klanten. Met homii’s dashboard en admin functies, ondersteunen wij woningcorporaties en VvE’s bij het maken van stuurbare informatie. Met homii krijg je eindelijk inzicht in het warmteverbruik, en helpen wij om te sturen op minder verbruik en minder CO2 uitstoot.

homii-app

Duurzaam en sociaal

Met homii combineren wij onze passie voor innovatie en impact. Door deze combinatie zijn wij in staat een financieel gezond bedrijf te bouwen, terwijl wij ook bijdragen aan de klimaatdoelstellingen door de CO2 uitstoot van de aangesloten wooncomplexen actief te verlagen. Door onze slimme datakoppelingen en monitoring functies, helpen wij woningcorporaties en VvE’s ook om te voorkomen dat een bewoner (financieel) buiten de boot valt.

homii-app
homii-office

Ons team

homii heeft een team op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Ieder met een eigen achtergrond, kennis, leeftijd en ervaring. De gemeenschappelijke factor is de passie voor innovatie en het willen bijdragen aan een socialere en schonere wereld. Ieder van ons heeft ervaring met het bouwen en opschalen van innovatie software oplossingen en met homii wenden wij deze ervaring graag aan om impact te maken.

homii-office

Samenwerkingen