De voordelen van homii

Door homii te gebruiken kan jouw organisatie eindelijk de regie voeren bij blokaansluitingen. Met ons algoritme zijn wij in staat om het energieverbruik en de energiekosten heel accuraat te voorspellen. Voorspelbaarheid leidt tot betaalbaarheid; want als we weten waar we aan toe zijn, kunnen we ons daar ook op voorbereiden. Dit geldt niet alleen voor de huurders, maar ook de woningcorporaties.

Creëer direct waarde binnen de interne bedrijfsvoering door homii als data-hub in te zetten in jouw organisatie. Doordat homii volledig integreert in het bestaande IT landschap, is de implementatie snel te bewerkstelligen. Omdat de informatie die homii ontsluit makkelijk te begrijpen is, stelt het iedereen in staat om inzicht en grip te krijgen op de energiekosten bij blokaansluitingen.

Communicatie met homii

Zorg voor inzicht en grip op de energiekosten voor iedereen

Blijf actief op de hoogte van de ontwikkeling van de energiekosten bij blokaansluitingen gedurende het jaar. Met homii hoeft jouw organisatie niet meer te wachten tot na afloop van het jaar om de energiekosten inzichtelijk te krijgen.

Neem actie wanneer het nog kan, en help jouw huurders om bij te sturen wanneer het nog kan. Kijk ook op een slimme wijze naar de energiekosten van de gehele blokaansluiting-portefeuille breed. Hoeveel huurders dreigen uit de pas te lopen ten opzichte van het voorschot? Wat zijn de genormaliseerde vaste kosten per huurder? Is dat wel proportioneel?

Communicatie met homii
Inzicht en grip met homii

Lever direct waarde zonder een ingewikkeld implementatietraject

Met homii kan jouw organisatie binnen enkele weken waarde creëren door de werkdruk te verlichten en informatie te ontsluiten op de juiste plekken. Tijdens de implementatie verzet homii het grootste deel van het werk; wij inventariseren de objecten met blokaansluitingen en analyseren de afrekeningen.

Bij de objecten waar nog input nodig is, schakelen wij direct met de medewerkers van de administratie afdeling om de benodigde informatie op te vragen. Gemiddeld is jouw organisatie slechts 10 tot 15 minuten kwijt per object bij de implementatie.

homii

Koppel direct met jouw bestaande IT landschap

homii biedt een naadloze integratie met jouw bestaande IT-leveranciers. Onze software is ontworpen om te kunnen koppelen met verschillende systemen en platforms binnen de woningcorporatie markt. Of het nu gaat om het koppelen van gegevens met jouw ERP-leverancier, het synchroniseren van verbruiksgegevens van de energie-meetbedrijven of het terugschieten van gegevens naar de sub-metering bedrijven, homii maakt het mogelijk.

homii zorgt voor een gestroomlijnde gegevensuitwisseling en biedt een geïntegreerde ervaring, zodat jouw organisatie optimaal kan profiteren van de voordelen van onze software zonder dat dit extra complexiteit met zich meebrengt. Doordat wij samenwerken met jouw bestaande partners en systemen kunnen wij een robuust en geïntegreerd ecosysteem creËren dat de behoeften van jouw organisatie ondersteunt.

homii
homii

Neem actie op basis begrijpelijke informatie

homii is ontworpen om gebruiksvriendelijk en overzichtelijk informatie over energiekosten en energieverbruik te presenteren. Met homii krijg je direct inzicht in de energiekosten bij blokaansluitingen en zie je snel het energieverbruik en de kosten. De intuïtieve interface maakt het makkelijk om door de gegevens te navigeren en specifieke informatie op te zoeken.

Je kunt bijvoorbeeld snel zien welke huurders te veel energie verbruiken of welke objecten (relatief) hoge energiekosten hebben. homii biedt ook rapporten en grafieken om dieper in de gegevens te duiken en trends te identificeren. Of je nu energieverbruik vergelijkt tussen objecten of kostenontwikkelingen analyseert, homii maakt het gemakkelijk om informatie te vinden en te begrijpen.